Opel GSe

Het nieuwe Opel GSe-gamma (Grand Sport electric) herdefinieert pure prestaties radicaal. Combineert een gedurfd design met opwindende, geëlektrificeerde technologie. Dit is een energieke opwinding die duurzaam is gemaakt. Opel GSe-modellen stappen uit de pas en kijken naar niemand op, wat een genuanceerde rijervaring mogelijk maakt zonder compromissen.

Kies de Opel GSe die het best bij jou past

Opel Astra GSe

De nieuwe Astra GSe beschikt over een krachtige maar emissiearme Plug-in Hybride aandrijflijn van 225 pk, aangevuld met een reeks nauwkeurig afgestelde sportupgrades, van een verstevigd chassis tot prestatiegerichte stoelen, voor een Astra-rijervaring op een hoger niveau.

Kracht
1.6 Turbo verbeterd door een 81,2 kW e-motor voor prestaties zonder compromis.

Design
Wees getuige van pure passie in beweging met de volgende generatie gedurfd en puur design.

Opel Astra Sports Tourer GSe

Level up your drive. De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe combineert hybride kracht, gedurfd design en meer bagageruimte om alles wat je nodig hebt in stijl te vervoeren.

Sportchassis
De Astra Sports Tourer GSe doet zijn naam eer aan met een verstevigd sportchassis met superieure schokdempers met Frequency Selective Daming (FSD)-technologie, nauwkeurig gekalibreerde besturing en motorgeluidsafstemming in Sport-modus.

Veelzijdigheid
Sneller, ruimer en slimmer. De royale inhoud van 1.553 liter wordt versterkt door het innovatieve Intelli-Space-systeem.

Opel Grandland GSe

De plug-in hybride aandrijflijn van de Grandland met twee elektromotoren laat de harten sneller kloppen met zijn 300 pk All Wheel Drive vermogen. Met de precisieafstelling van de GSe gedraagt hij zich als een ongekende SUV. Een echte next level rijervaring!

Advanced Driver Assistance
Uitzinnige innovatie, inclusief automatische transmissie met 8 versnellingen, IntelliLux Pixel LED-koplampen en Night Vision.

Lagere Emissie
De sportief getunede aandrijflijn kan met één druk op de knop volledig elektrisch en emissievrij rijden. 

Ontdek de Grandland GSe

Interesse?