Opel onthult met trots de nieuwste toevoeging aan zijn vloot van bedrijfsvoertuigen: de revolutionaire Opel Vivaro. Met een verfijnd design en geavanceerde technologieën markeert deze lichte bedrijfswagen een keerpunt in Opel's streven naar duurzaamheid en innovatie. Van het kenmerkende Vizor-familiegezicht tot het elektrische vlaggenschip, de Vivaro Electric, biedt deze nieuwe reeks ondernemers een ongekende keuze aan aandrijflijnen en functionaliteiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Het Vizor-familiegezicht: Stijlvol en Herkenbaar

Voor het eerst prijkt het kenmerkende Opel Vizor-familiegezicht op de Vivaro, naadloos versmelting met de optionele LED-koplampen. Deze esthetische upgrade geeft de bedrijfswagen niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een herkenbaar Opel-merkgezicht.

Groen en Krachtig: De Opel Vivaro Electric

In het hart van het elektrificatie-offensief van Opel staat de Vivaro Electric. Met een indrukwekkende actieradius tot 350 km (WLTP) biedt deze bedrijfswagen ondernemers niet alleen groenere mobiliteit, maar ook indrukwekkende prestaties. De toevoeging van de innovatieve e-Power Take-Off Unit maakt het mogelijk om andere elektrische apparaten van stroom te voorzien, waardoor de Vivaro Electric een echte krachtpatser is.

 

Ik wil graag zakelijk contact!

Keuzevrijheid in Aandrijflijnen

Ondernemers kunnen nu kiezen welk type aandrijflijn het beste past bij hun bedrijfsbehoeften. Naast de batterij-elektrische variant biedt de Vivaro ook een doorontwikkelde brandstofcel-aandrijving (HYDROGEN) en efficiënte dieselmotoren. Zo garandeert Opel niet alleen duurzaamheid maar ook flexibiliteit voor elke ondernemer.

Veiligheid en Connectiviteit in de Voorhoede

Met 18 geavanceerde assistentiesystemen, waaronder Dynamic Surround Vision, zet de Vivaro de veiligheid van bestuurders op de eerste plaats. De cockpit, gebaseerd op het Snapdragon Cockpit Platform van Qualcomm Technologies, biedt toonaangevende connectiviteit met twee 10-inch beeldschermen. Ondernemers kunnen genieten van draadloze smartphoneconnectiviteit en een scala aan personalisatiemogelijkheden.

De Toekomst van Bedrijfswagens

Opel CEO Florian Huettl benadrukt: "Onze succesvolle Vivaro is nu nog moderner, praktischer en duurzamer. Met de nieuwe digitale cockpit, grotere actieradius en de mogelijkheid om te kiezen voor de innovatieve Vivaro HYDROGEN is deze alleskunner de kern van ons elektrificatie-offensief voor lichte bedrijfswagens."

Een Samensmelting van Stijl en Duurzaamheid

De nieuwe Opel Vivaro combineert stijl, elektrificatie en praktisch gebruik op een unieke manier. Met een breed scala aan carrosserievarianten en aandrijflijnen biedt deze bedrijfswagen ondernemers de mogelijkheid om hun voertuig aan te passen aan hun specifieke behoeften. Van de ruime laadruimte tot de nieuwe digitale cockpit, de Vivaro belooft een aangename en efficiënte rijervaring.

Of het nu gaat om lokaal emissievrij rijden, maximale laadruimte of de nieuwste connectiviteitsopties, de Opel Vivaro is klaar om te voldoen aan de diverse eisen van moderne ondernemers. Binnenkort beschikbaar voor bestelling, belooft de Vivaro een nieuwe standaard te zetten in de wereld van lichte bedrijfswagens.

 

Ik wil graag zakelijk contact!

Geïnteresseerd?