Opel accessoires

Accessoires toevoegen aan uw Opel? Met accessoires maakt u uw Opel helemaal af. Van Mill is een erkend Opel dealer en biedt alle Opel modellen aan in combinatie met optionele accessoires. Door middel van deze accessoires kunt u uw Opel personaliseren, de veiligheid verhogen of uw rijcomfort te verbeteren. Deze accessoires kunnen geïnstalleerd worden in zowel nieuwe als oude Opel modellen, waaronder de Opel Corsa, Opel Astra en Opel Adam.

Accessoires toevoegen aan uw Opel

Door middel van onze Opel accessoires kunt u uw Opel naar eigen smaak en behoeftes inrichten. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

  • Personaliseer uw Opel
    Maak uw Opel uniek door eigen kleuren, velgen en interieurpakketten. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim aanbod Opel Astra en Opel Corsa accessoires. Of kies accessoires voor één van de vele andere Opel modellen.

  • Praktisch gebruik
    Voeg praktische accessoires toe voor bijvoorbeeld vervoer van grote voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een fietsendrager, dakkoffer of skidrager.

  • Verhoog veiligheid en comfort
    Voeg accessoires toe om de veiligheid van de inzittenden en het comfort van uw rit te vergroten. Bijvoorbeeld door middel van gecertificeerde kinderzitjes, een smartphonehouder en een geurverspreider.

Neem contact op voor de mogelijkheden 

Opel infotainment

Door middel van de geavanceerde infotainmentsystemen van Opel bent u altijd online. Bovendien kunt u genieten van de beste muziek wanneer u onderweg bent door een verbinding met uw smartphone en digitale radio. Het infotainmentsysteem is te bedienen via een touchscreen en is vaak uit te breiden met een head-up display. Hierop kunt u relevante informatie over uw rit inzien, zoals bijvoorbeeld uw snelheid en relevante verkeersborden.

Opel navigatie

Door middel van een geïntegreerd Opel navigatiesysteem komt u op een veilige en snelle wijze van A naar B. Dit geeft u informatie over de nieuwste wegen, betrouwbare omleidingen en nuttige informatie over relevante voorzieningen in uw omgeving, zoals een tankstation, ziekenhuis of restaurant.

Werkplaats afspraak maken

Contact

Opel Accessoires van Van Mill

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om de schade aan uw ruit te herstellen bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  Persoonlijk advies

 Installatie door een erkend Opel dealer

  1 jaar garantie op arbeid en onderdelen

  Gemakkelijk online een afspraak inplannen

Neem contact met ons op

 

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?