Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

De prijzen van de Opel Astra Sports

Tourer Electric zijn bekend!

In een voortdurende inspanning om het elektrische aanbod uit te breiden, heeft Opel nu de Astra Sports Tourer toegevoegd aan zijn groeiende gamma van volledig elektrische voertuigen. Met prijzen die beginnen bij €41.499,- markeert deze elektrische stationwagon een gedurfde stap naar duurzame mobiliteit. Laten we eens kijken naar de opwindende kenmerken en specificaties van de Astra Sports Tourer Electric, die belooft rijplezier te combineren met een indrukwekkend bereik.

De Astra Sports Tourer Electric wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 115 kW (156 pk) en een koppel van 260 Nm, wat zorgt voor een opwindende rijervaring. Deze krachtige prestaties vertalen zich in een topsnelheid van 170 km/u en een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 9,3 seconden. Wat de Astra Sports Tourer Electric onderscheidt, is de verscheidenheid aan aandrijfvarianten die het aanbiedt. Met keuze uit vijf verschillende aandrijfopties, waaronder twee vermogensvarianten van de benzineversie en twee plug-in hybride varianten, geeft Opel bestuurders meer keuze dan ooit tevoren.

Indrukwekkend Bereik

De elektromotor van de Astra Sports Tourer Electric wordt gevoed door een lithium-ion batterij met een capaciteit van 54 kWh. Dit resulteert in een indrukwekkende actieradius van maximaal 413 kilometer, waardoor deze elektrische stationwagon een betrouwbare metgezel is voor lange ritten. Bovendien maakt het snellaadsysteem het mogelijk om de batterij binnen ongeveer 30 minuten tot 80% op te laden, waardoor de laadpauzes tot een minimum worden beperkt.

Praktisch en Ruim

Een slimme indeling van het batterijpakket in de bodem van de auto zorgt ervoor dat er geen interieurruimte verloren gaat. De Astra Sports Tourer Electric biedt een royale bagageruimte van meer dan 500 liter, uitbreidbaar tot 1.553 liter met de achterbank neergeklapt. Met een gewicht tussen 1.760 en 1.785 kg, afhankelijk van de uitvoering en opties, combineert dit elektrische voertuig moeiteloos duurzaamheid met praktisch gebruiksgemak.

Prijs en Subsidies

Met een instapprijs van €41.499,- voor de basisuitvoering en €44.499,- voor de GS-uitvoering, is de Astra Sports Tourer Electric niet alleen aantrekkelijk vanuit een milieuperspectief, maar ook financieel gezien. Zakelijke rijders kunnen genieten van een netto bijtelling vanaf €217,-, waardoor elektrisch rijden niet alleen duurzaam, maar ook betaalbaar wordt.

Opel astra sports tourer electric

De Astra Sports Tourer Electric van Opel is een veelbelovende toevoeging aan de wereld van elektrische voertuigen. Met zijn krachtige prestaties, uitgebreide keuze aan aandrijfvarianten en indrukwekkende actieradius, belichaamt het de evolutie naar duurzame mobiliteit. Met deze stationwagon bewijst Opel dat elektrisch rijden niet alleen praktisch en efficiënt kan zijn, maar ook stijlvol en opwindend.