Controles

APK-voordeel

Bij Van Mill voeren we uw APK snel, vakkundig én voordelig uit. Hierbij kijken we uw Opel na op alle essentiële onderdelen zoals:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren)
  • Registratie: voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en de gebruikte brandstof

Als MyOpel-lid betaalt u hier slechts €19 voor. Dit is een korting van maar liefst €10 op de basisprijs van €29. Nog meer voordeel? Combineer uw APK dan met een grote onderhoudsbeurt. U betaalt dan zelfs maar €9 voor een APK!

Constateren we tijdens de controle één of meer aandachtspunten? Dan nemen uiteraard altijd eerst contact met u op voordat we een reparatie uitvoeren.

Opel winter check

Zorg ervoor dat uw Opel ook in de winter in topconditie is en laat uw auto helemaal gratis controleren op 36 belangrijke onderdelen. En het mooie is, u kunt de hele controle met eigen ogen volgen en u hoort meteen onze bevindingen. Natuurlijk ontvangt u na afloop een rapport van ons met alle gecontroleerde punten overzichtelijk op een rij. Zijn er onderdelen die extra aandacht verdienen? Dan maken we dat snel en vakkundig voor u in orde, zodat u zorgeloos de winter doorrijdt.

Opel airco check

Een goed werkende airconditioning is in alle seizoenen prettig. Wist u bijvoorbeeld dat er zich ongemerkt allerlei vuil en bacteriën kunnen ophopen in het filter? Houd u airconditioning daarom fris en kom langs voor een airco check. Zo weet u zeker dat uw airconditioning goed blijft werken en krijgen nare geurtjes geen kans. Wij controleren uw airco gratis op een goede werking en temperatuur.

Ruitenwisser check

Het lijkt misschien een detail, maar goed werkende ruitenwissers zijn van groot belang voor uw zicht en veiligheid. Ook kunnen strepende of klapperende ruitenwissers behoorlijk vervelend zijn. Twijfelt u of uw ruitenwissers aan vervanging toe zijn? Kom dan langs in Dordrecht of Gorinchem en laat uw ruitenwissers gratis controleren.

Laat uw ruitenwissers vervangen als:

  • Er tijdens het wissen een waas of strepen achterblijven op uw raam
  • De wisrubbers scheurtjes vertonen of loslaten
  • Er water op de voorruit blijft staan
  • Er een hard of schrapend geluid klinkt tijdens het wissen
Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact