Opel Zomercheck

Opel Zomercheck laten uitvoeren? Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in Opel auto Zomerchecks. Nu alle maatregelen versoepeld zijn, is de kans groot dat u uw auto vaker nodig gaat hebben. Het is daarom extra belangrijk om uw Opel te laten controleren, zeker als de auto minder heeft gereden of langdurig heeft stil gestaan. Wij controleren de auto op alle belangrijke punten zodat u klaar bent voor de zomer.

De Zomercheck van uw Opel

De Zomercheck is een uitgebreide controle op 36 cruciale punten. Hierbij kijken we onder andere naar alle onderdelen die het meest beïnvloed worden bij langdurig stilstaan van uw auto. Denk daarbij aan de accu, maar ook de remmen en vloeistoffen. Het is mogelijk om bij de controle zelf aanwezig te zijn. Zo hoort u gelijk onze bevindingen. Na afloop ontvangt u van ons een rapport met alle gecontroleerde punten. 

Plan direct uw Zomercheck afspraak

 

Opel Zomercheck – Van Mill

Kosten Opel Zomercheck

De Zomercheck bestaat uit een controle van 36 punten inclusief het bijvullen van vloeistoffen tot 1 liter. Constateren wij één of meer aandachtspunten? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op voordat wij de reparatie uitvoeren. Wij maken dan snel en vakkundig alles voor u in orde zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie).

   Opel Zomercheck    € 19,95
   Opel Zomercheck MyOpel-Lid    Gratis

 

Opel Zomercheck bij Van Mill 

Ons team van Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een uitgebreide Zomercheck bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  • Zomercheck voor alle Opel modellen
  • Erkend Opel reparateur en Opel dealer
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis Zomercheck voor MyOpel-leden
  • Eenvoudig online een afspraak inplannen

Plan direct uw Zomercheck afspraak

 

Opel Zomercheck Dordrecht of Gorinchem

Werkplaats afspraak maken

Contact

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?