Opel APK

Uw Opel APK snel, vakkundig en voordelig laten uitvoeren? Van Mill is een erkend Opel dealer en gespecialiseerd in Opel APK checks. Wij controleren uw auto op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Deze service verlenen wij voor alle Opel modellen waaronder de Opel Corsa, Opel Astra en Opel Adam.

De Opel APK keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Opel toe is aan een APK. Zo bent u er zeker van dat uw auto veilig is om deel te nemen aan het verkeer. Het is belangrijk de Opel APK op tijd uit te laten voeren. Een auto zonder geldige APK, mag niet de openbare weg op en riskeert een boete. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en gerust op pad kunt.

Plan direct uw APK afspraak

 

Kosten Opel APK

Wij voeren uw Opel APK voordeling uit inclusief afmeldkosten, EOBD, roetmeting / viergastest en BTW. Ook kunt u er voor kiezen uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt.

Opel APK € 39,95
Opel APK bij grote onderhoudsbeurt* € 9          

*Excl. de kosten van een groot onderhoudsbeurt

Constateren wij tijdens de controle één of meer aandachtspunten? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op voordat wij de reparatie uitvoeren.

U kunt uw Opel bij ons laten keuren vanaf twee maanden voordat de huidige APK vervalt. De APK-datum van de daaropvolgende keuring verandert daarbij niet. Wij controleren uw auto op alle landelijke APK normen volgens de RDW.

Opel APK bij Van Mill 

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag met u een afspraak voor een APK keuring bij één van onze vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Sliedrecht of Alblasserdam.

  • APK keuring voor alle Opel modellen
  • APK bij een erkend Opel dealer
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
  • Gemakkelijk een online afspraak direct in te plannen

Plan direct uw APK afspraak

 

APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.

Werkplaats afspraak maken

Contact