Opel Centrale draagt haar Opel-activiteiten per 14 februari over aan Van Mill. Van Mill is onderdeel van dealerholding Amega Groep en geniet een regionale en lokale naamsbekendheid met haar huidige Opel dealeractiviteiten in Dordrecht en Gorinchem. Alle medewerkers van Opel Centrale zullen worden overgenomen door Van Mill, waardoor de vertrouwde gezichten zullen blijven.

De dealeractiviteiten van Van Mill Opel zullen worden toegevoegd aan de bestaande Mulder vestigingen aan de Parabool 1 te Sliedrecht en Kelvinring 84a in Alblasserdam. Mulder (Peugeot en Citroën) maakt ook onderdeel uit van Amega.

Opelcentrale_banner


Mooie kans

Van Mill directeur Rick Kennedie ziet deze nieuwe vestigingen als een mooie kans voor Van Mill om haar positie in de regio te versterken. Daarnaast is deze ontwikkeling positief voor de positie van de Stellantis merken (Opel/ Peugeot/Citroën) binnen Amega Groep. “Dankzij de bundeling van krachten kunnen onze bedrijven profiteren van verschillende synergievoordelen en is het mogelijk om de particuliere klanten en de zakelijke markt nog beter te bedienen”, aldus Kennedie.

Overeenkomsten

Verder is de directeur verheugd over de uitbreiding van het rayon van Van Mill voor Opel. De bedrijven vullen elkaar goed aan en passen bij elkaar. Kennedie: “Opel Centrale is een begrip in de regio en wij zien veel overeenkomsten tussen onze bedrijven. Bij Opel Centrale gaat het net als bij ons om meer dan alleen de verkoop van en het leveren van service aan auto’s, het gaat om een totaalconcept waarbij de mensen centraal staan. Met een hoge loyaliteit en klanttevredenheid als resultaat.

Foto van links naar rechts (Jan Willem Oskam, Dianne ter Borg en Rick Kennedie)