Opel zet een nieuwe standaard in de wereld van elektrische bedrijfswagens met de onthulling van de indrukwekkende Opel Movano Electric. Met maar liefst 30 versies, een laadvolume tot 22 m3 en een laadvermogen tot 2 ton, bewijst de Movano dat elektrisch rijden en robuuste prestaties hand in hand kunnen gaan.

Krachtige Elektrische Aandrijving voor Ongeëvenaarde Prestaties

De Movano Electric wordt aangedreven door een krachtige elektromotor van 200 kW (270 pk) en 400 Nm koppel, aangedreven door een indrukwekkende 110 kWh batterij. Deze combinatie geeft de Movano Electric een verbazingwekkende actieradius van maximaal 420 km (WLTP1) en een laadvermogen tot 1.500 kg. Met een snellaadvermogen tot 150 kW kan de batterij in slechts 55 minuten tot 80% worden opgeladen, waardoor de Movano Electric klaar is voor elke uitdaging.

Autonoom Rijden op Level 2 en Innovatieve Assistentiesystemen

Opel brengt autonoom rijden naar het bedrijfsleven met de Movano Electric, uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen op level 2. Naast Traffic Sign Assistance en Forward Collision Alert, omvat dit Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Lane Keep Assist en Traffic Jam Assist. Deze functies maken de Movano Electric niet alleen krachtig, maar ook veilig en intelligent op de weg.

Ergonomisch Ontworpen Cockpit voor Optimaal Comfort

Binnenin biedt de Movano een volledig vernieuwde cockpit met moderne touchscreens tot 10 inch. Draadloos opladen van smartphones, Keyless Entry & Go, en de optionele 'Eat & Work'-bank maken de Movano niet alleen technologisch geavanceerd maar ook uiterst praktisch voor professionals die hun kantoor onderweg hebben.

 

 

 

Variatie en Duurzaamheid in één Pakket

De Movano onderscheidt zich niet alleen door zijn elektrische variant maar biedt ook keuzes in waterstof-elektrisch en diesel. Vanaf 2024 zal de Movano HYDROGEN beschikbaar zijn, aangedreven door een brandstofcel met een actieradius tot 400 km. Drie efficiënte turbodiesels met vermogens tot 180 pk completeren het aanbod, waarbij de nieuwe Movano tot 9% zuiniger is dan zijn voorganger.

Movano: Meer Dan Een Bedrijfswagen, Een Werkpaard voor de Toekomst

Of het nu gaat om leveringen, transport of dagelijkse werkzaamheden, de Movano is klaar voor alles. Met een ongekende verscheidenheid aan carrosserievarianten, geavanceerde technologie en duurzame aandrijfopties, belooft de Opel Movano Electric een revolutie te ontketenen in de wereld van bedrijfswagens. De toekomst is elektrisch, veelzijdig en uiterst efficiënt - precies zoals de Movano Electric. De orderboeken openen binnenkort, waardoor bedrijven de mogelijkheid krijgen om vooruitstrevend en duurzaam te investeren in hun wagenpark.

 

Geïnteresseerd?