Opel ruitschade

Opel ruitschade laten repareren? Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in Opel schadeherstel. Wanneer u een sterretje of een barst in uw ruit heeft dan is het zaak om deze snel te laten maken of uw voorruit te vervangen. Wij repareren de schade aan uw ruit en zorgen dat u snel weer op weg kunt. Wij herstellen ruitschade aan alle Opel modellen, zoals bijvoorbeeld de Opel Astra, Opel Corsa en Opel Vivaro.

Opel ruitreparatie 

Een barst of sterretje in de ruit van uw Opel door steenslag- of inbraakschade? Ruitschade zorgt ervoor dat u verminderd zicht heeft. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Bovendien kan het zorgen voor hoge kosten wanneer de volledige ruit vervangen moet worden. Daarom controleren wij de ruiten bij iedere onderhoudsbeurt om te voorkomen dat er grote schade aan uw ruit optreedt. Denk bijvoorbeeld aan een sterretje dat doorscheurt. Wij zorgen ervoor dat de schade snel wordt hersteld en dat u weer veilig de weg op kunt.

Plan direct uw Ruitreparatie

Sterretje in de ruit 

Bij een sterretje in de ruit is het zaak dat u snel actie onderneemt. Een sterretje is eenvoudig te maken, maar als u deze niet op tijd laat repareren dan kan deze doorscheuren. Wanneer dit gebeurt zullen de kosten een stuk hoger liggen omdat de ruit vervangen moet worden. Wij kunnen een sterretje in uw ruit eenvoudig en snel repareren. Hierbij wordt het sterretje gevuld met een kleine hoeveelheid heldere kunsthars. Deze wordt vervolgens door Uv-licht uitgehard, zodat de autoruit zijn sterkte weer terug krijgt. Laat het sterretje in uw ruit dus tijdig repareren en voorkom hogere kosten.

Voorruit vervangen

Is het sterretje groter geworden dan 3 centimeter, dan is het een breuk of een barst. Ook kan een breuk of barst ontstaan door bijvoorbeeld opspattende steentjes, een vogel tegen uw ruit of vandalisme. Een breuk of een barst is helaas niet zo eenvoudig te herstellen als een sterretje omdat we hierbij de ruit vaak niet meer op volle sterkte krijgen. Het vervangen van uw ruit is dan noodzakelijk. Hierbij controleren we ook alle bestuurdershulpsystemen die aan de voorruit verbonden zijn (zoals bijvoorbeeld de lane assist) en zorgen we dat deze weer nauwkeurig worden afgesteld.

Werkplaats afspraak maken

Contact

Kosten herstel ruitschade 

Vaak valt het repareren van ruitschade (deels) onder de WA-verzekering van uw Opel. Afhankelijk van uw verzekeraar is het wel mogelijk dat u eigen risico moet betalen. Wanneer u uw ruit door Van Mill laat repareren dan regelen wij alles met uw verzekering, zodat u zeker bent van het laagste eigen risico.

Ruitschadeherstel bij Van Mill 

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om de schade aan uw ruit te herstellen bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  Reparatie met originele Opel onderdelen

  Wij regelen de afwikkeling met uw verzekering

  1 jaar garantie op arbeid en onderdelen

  Behoud van carrosserie- en lakgaranties

  Eenvoudig online een afspraak inplannen

Plan direct uw Ruitschade afspraak

 

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?