Nieuwe Grandland GSe

Met recht een ‘Grand’ Sport electric. De Opel Grandland GSe is toonaangevend op het gebied van sportiviteit, wendbaarheid, luxueus design en lagere emissies. Onvergelijkbaar op de weg, maar toch onmiskenbaar Opel, is dit pure Duitse energie in beweging. Verhoog jouw rijervaring!

Eigenschappen

Ontdek waarom de Grandland GSe de beste is in zijn klasse!


300 pk Hybrid


De nieuwe Opel Grandland GSe is de zuiverste uiting van Opel-passie. Een fenomenale 221 kW (300 pk) AWD Plug-In hybride aandrijflijn zorgt voor opwindende acceleraties, een onmiddellijk acceleratie en een ongeëvenaarde aanwezigheid op de weg.


Next level prestaties


De nieuwe Opel Grandland GSe beschikt over Opels hoogste niveau van sport-tuningtechnologie. Schokdempers met Frequency Selective Damping (FSD) technologie en nieuwe veren zorgen voor een ultiem weggedrag in de bochten en een verbeterde stabiliteit. In combinatie met een responsieve stuurkalibratie en een verstevigd sportchassis biedt de Opel Grandland GSe een rijervaring op een hoger niveau.


Performance Technology


De nieuwe Opel Grandland GSe heeft een verbazingwekkende hoeveelheid technologie om de rijervaring te verbeteren.


Sportieve Stijl

Elk aspect van het exterieur- en interieurdesign van de nieuwe Opel Grandland GSe is verbeterd. Om maar een paar van de opvallende visuele hoogtepunten te noemen: 19˝ diamantgeslepen lichtmetalen velgen, buitenspiegels en dak in strak bijpassend Karbon Black en GSe-badge op de handsfree elektrisch bediende achterklep. Binnenin is het ‘Digital Detox’ interieur een oase van verfijnde luxe voor een next-level ervaring op elke reis.

 

Interesse?

opel-grandland-hybrid-gse-interior-16x9-gr23-i01-316-gse-final-version.jpg
opel-grandland-hybrid-gse-interior-seats-16x9-gr23-i01-317-gse-final-version (1).jpg
opel-grandland-hybrid-gse-exterior-driving-16x9-gr23-e01-307-gse-final-version.jpg
opel_grandland_hybrid_gse_exterior-front-close-up_4x3_gr23_e01_310_gse_final_version.jpg
opel_grandland_hybrid_gse_exterior-front-roof_21x9_gr23_e01_302_gse_final_version.jpg