Combo en Zafira Electric

 

Opel zet de toon in elektrische mobiliteit met de nieuwe Opel Combo Life Electric en Opel Zafira Life Electric. Deze ruime, batterij-elektrische modellen, nu voorzien van het herkenbare Opel Vizor-familiegezicht, bieden ideale oplossingen voor families en shuttlediensten. Met een maximaal comfort, uitgebreide actieradius, en geavanceerde technologieën zetten ze een nieuwe standaard in emissievrij personenvervoer.

 

Nieuwe Opel Combo Life Electric: Flexibiliteit en Modern Design

De Combo Life Electric combineert bewezen kwaliteit met moderne technologieën. Beschikbaar in twee lengtevarianten, biedt het model maximaal zeven zitplaatsen. De slimme indeling en het panoramadak creëren een ruimtelijk gevoel, terwijl 27 opbergruimtes en een laadvolume tot 4.000 liter veelzijdigheid toevoegen. Met een actieradius van 330 kilometer (WLTP) en snellaadopties is de Combo Life Electric klaar voor elke reis.

Nieuwe Opel Zafira Life Electric: Luxe en Comfort voor Grote Groepen

De Zafira Life Electric is ontworpen voor ruimte en comfort, met maximaal negen zitplaatsen en twee lengtevarianten. De VIP-configuratie met vier tegenover elkaar geplaatste stoelen biedt luxe voor shuttle-services. Met een actieradius tot 350 kilometer (WLTP) en geavanceerde veiligheidssystemen zet de Zafira Life Electric een nieuwe norm voor groot gezelschapsvervoer.

Geavanceerde Technologie voor Veiligheid en Comfort

Beide modellen zijn uitgerust met adaptieve Intelli-Lux LED® Matrix verlichting, een primeur voor de Combo Life Electric. Tot achttien assistentiesystemen, waaronder Adaptive Cruise Control en 180-graden achteruitrijcamera, zorgen voor veiligheid. Het ergonomische dashboard, 10-inch digitaal instrumentarium en Qualcomm Technologies' Cockpit Platform maken de rijervaring compleet.