Vol enthousiasme willen wij het nieuws delen dat wij afgelopen week samen met onze collega’s van Mulder maar liefst 3 prijzen hebben gewonnen.

‘#1 Opel Retailer van 2023’!

Met trots kunnen wij melden dat wij zijn uitgeroepen tot ‘Beste Opel Retailer van 2023’! En dat betekent dat onze succesvolle organisatie zich een jaar lang de beste Opel dealer van Nederland mag noemen.

De jaarlijkse ‘Opel Retailer Award’ is de hoogste onderscheiding die een Opel Retailer in Nederland kan behalen. Ieder jaar wordt door autofabrikant Stellantis bij elk merk één retailer benoemd tot de best overall-presterende retailer van Nederland. Stellantis beoordeelt haar retailers op de volgende criteria: prestatie sales en aftersales, klanttevredenheid en rendement. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat.

Directeur Rick Kennedie van Van Mill is enorm trots op deze award: “Wij zetten ons dagelijks met zijn allen niet alleen in voor een duurzame bedrijfsvoering, maar ook voor een duurzame en goede relatie met onze klanten. Eerlijk advies, gastvrijheid en meedenken staan bij ons centraal. Door structureel in te zetten op volledige ontzorging gaan wij een langdurige relatie aan. De onderscheiding tot ‘Beste Opel Retailer van 2023’ is een bekroning op het werk van ons gepassioneerde team. Wij zijn dan ook bijzonder trots!”.

‘#1 Klanttevredenheid Sales Retailer van 2023’!

Daarnaast kunnen wij melden dat wij samen met onze collega’s van Mulder (Amega onderneming voor onze Stellantis merken Peugeot, Citroën, Fiat, Abarth, Jeep en Fiat Professional) in 2023 met al onze Stellantis merken de hoogste klanttevredenheid van alle 21 Retailers in Nederland hebben behaald. Zelfs in de Europese statistieken van alle Stellantis Retailers nemen wij met onze prestatie een toppositie in.

‘#2 Peugeot Retailer van 2023’!

Ook is Mulder net als in het jaar 2022 met de benoeming van de ‘Beste Peugeot Retailer van 2023’ in Nederland op de tweede plaats geëindigd en dat betekent dat wij met ons merk Peugeot ook een mooie podiumplaats hebben behaald.

Van Mill en Mulder maken allebei onderdeel uit van dealerholding Amega Groep. Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 650 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.