Nieuwe Rocks-e Kargo

Vanaf € 7.399,- excl. BTW

Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks-e Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige. 

Eigenschappen

Ontdek waarom de Opel Rocks-e Kargo de beste is in zijn klasse


Veelzijdigheid

Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte) en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks-e Kargo grote mogelijkheden en een kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar, geschikt voor levering van pakketten tot pizza. Perfect voor ‘last mile delivery’!  


Dubbele laadvloer

De verstelbare laadvloer van de Rocks-e Kargo kan worden verlaagd om een vlakke laadvloer te creëren voor vlakke objecten met een lengte van 1,2 m, of verhoogd en vastgezet aan de scheidingswand voor meer laadvolume. 
 

Geen uitstoot

De Rocks-e Kargo zal om de juiste redenen de aandacht trekken. Hij is volledig elektrisch, emissievrij en rijdt geruisloos, waardoor hij perfect is voor in de binnenstad, van A naar B op de campus of zelfs binnen in een loods te gebruiken. Opladen van leeg naar volledig gebruiksklaar in slecht vier uur via het stopcontact of door middel van een openbare lader.  


Compact en wendbaar

Doe meer, met minder dat je tegenhoudt. De Rocks-e Kargo heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft in één ‘bold and pure’ pakket. Een wendbare draaicirkel van 7,2 m, een vlotte 45 km/u als topsnelheid en een indrukwekkende actieradius tot 75 km betekent dat de Rocks-e Kargo dé elektrische micro-bedrijfswagen is om lang mee te gaan.  

Rocks-e Kargo Accessoires

 

Maak jouw Rocks-e Kargo helemaal compleet


Opbergset 'Electric Yellow'


Smartphonehouder met USB-poort


Bagagenet

Interesse?

rocks-e-kargo-image-gallery-10.jpg
rocks-e-kargo-image-gallery-4 (1).jpg
rocks-e-kargo-image-gallery-9.jpg
opel_rocks-e_gallery_exterior-name_16x9_ro22_e01_010.jpg
rocks-e-kargo-image-gallery-11.jpg