Opel zet een nieuwe standaard in het compacte bestelauto-segment met de onthulling van de geheel vernieuwde Opel Combo. Met een eigentijds ontwerp, een baanbrekend Vizor-familiegezicht en als primeur de Intelli-Lux LED Matrix verlichting, biedt de Combo niet alleen stijl, maar ook geavanceerde technologie op het gebied van verlichting en connectiviteit.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Vizor-familiegezicht en Primeur: Intelli-Lux LED Matrix Verlichting

Het herkenbare Opel Vizor-familiegezicht siert de Combo, waardoor deze direct opvalt. Een primeur in zijn segment is de adaptieve Intelli-Lux LED Matrix verlichting. Met veertien LED-elementen past deze innovatieve verlichting zich automatisch aan, optimaliseert de lichtbundel en voorkomt verblinding van medeweggebruikers.

Diverse Aandrijflijnen voor Professionals

De Combo biedt keuzevrijheid in aandrijflijnen, waaronder efficiënte benzine- en dieselmotoren. Voor milieubewuste professionals is er de Combo Electric met een indrukwekkende actieradius van 330 km (WLTP gecombineerd). De Combo Electric behoudt alle functionaliteiten van zijn brandstofgestookte tegenhangers.

 Innovatieve Cockpit en Connectiviteit

De digitale revolutie komt tot uiting in de Combo met een 10-inch touchscreen en het krachtige Snapdragon Cockpit Platform van Qualcomm Technologies. Draadloze connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto zorgt voor een naadloze integratie van smartphones.

 

Ik wil graag zakelijk contact!

Veiligheid voorop met Dynamic Surround Vision

Dynamic Surround Vision, een geavanceerd camerasysteem, optimaliseert het zicht tijdens manoeuvreren. Beelden van achter en rechtsachter worden weergegeven in de digitale achteruitkijkspiegel, waardoor veiligheid wordt vergroot.

Combo Electric: Groen én Krachtig

De Combo Electric biedt niet alleen een grotere actieradius, maar behoudt ook een laadvolume tot 4,4 m3 en een laadvermogen van 780 kg. Het regeneratieve remsysteem en efficiënte warmtepomp dragen bij aan de verbeterde actieradius.

Toekomstgerichte Professionals Kiezen voor de Nieuwe Opel Combo

Met achttien geavanceerde rijhulpsystemen en een focus op ergonomie is de Combo de ideale keuze voor professionals die streven naar efficiëntie, duurzaamheid en geavanceerde technologie.

De verkoop van de nieuwe Opel Combo en Combo Electric begint eind 2023. Prijzen worden bekendgemaakt voor de marktintroductie.

Ik wil graag zakelijk contact!

Geïnteresseerd?