Onderdelen bestellen

Van Mill maakt voor het onderhoud van uw Opel of Chevrolet gebruik van originele onderdelen. Deze zijn specifiek voor uw model ontwikkeld, passen dus precies en zijn van dezelfde kwaliteit als alle andere onderdelen van uw auto. 

Onze gespecialiseerde monteurs gebruiken gereedschap die speciaal voor uw Opel of Chevrolet vervaardigd zijn, alsmede de door het automerk voorgeschreven smeermiddelen. Zo weet u zeker dat u met uw auto veilig op pad kunt. Op alle originele onderdelen van Opel en Chevrolet heeft u twee jaar garantie. 

Dankzij jarenlange ervaring kennen onze monteurs alle producten en programma’s in detail en daarom zijn wij de perfecte partij om u advies op maat te geven. Wij streven altijd naar de allerbeste kwaliteit voor uw Opel of Chevrolet! 

Onderdelen werkplaats Opel Van Mill

Opel ruilonderdelen: tot 30% voordeliger

Ruilonderdelen zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie vervangen worden om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel. Alle ruilonderdelen hebben één ding gemeen: de gunstige prijs. Met kortingen oplopend tot wel 30% bent u flink voordeliger uit. Daarnaast bieden de ruilonderdelen dezelfde topkwaliteit als Opel originele onderdelen en daarom ontvangt u dezelfde Opel garantievoorwaarden.

 

Vier goede redenen om voor ruilonderdelen te kiezen

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor uw portemonnee
  • Dezelfde kwaliteit als nieuwe onderdelen
  • 2 jaar garantie
Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact