Nieuwe Mokka-e 

 

Vanaf € 39.749,-

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Elektrisch kom je verder


Krachtige batterij

Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem.

Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.


Groot rijbereik

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 338 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden. 

Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.


Snel en gemakkelijk opladen

De Mokka-e kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

*Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 338 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 


Kies de Mokka-e die bij jou past

 


Edition

 • Warmtepomp voor het verwarmen of afkoelen van het interieur op afstand
 • Electronic Climate Control
 • LED koplampen en LED achterlichten
 • Digitaal instrumentpaneel 'Pure Panel' met 7" kleureninfodisplay


Elegance

Meeruitrusting t.o.v. Edition

 • In hoogte verstelbare passagiersstoel
 • LED mistlampen voor
 • Achteruitrijcamera met parkeersensoren achter
 • Chrome sierstrip in grille en luchtinlaat voor


GS-Line

 Meeruitrusting t.o.v. Elegance

 • Contrasterende dakkleur in Zwart
 • Black pakket
 • Donker getinte ramen achter
 • Rode sierlijst langs daklijn 


Ultimate 

Meeruitrusting t.o.v. GS Line

 • Alcantara bekleding incl Verwarmbare voorstoelen
 • Verwarmbaar stuurwiel
 • Digitaal instrumentpaneel 'Pure Panel' met 12" kleureninfodisplay
 • Keyless Entry & Start

Toonaangevende eigenschappen

 

Ontdek waarom de Opel Mokka de beste is in zijn klasse.

 


Infotainment

Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™ 1,2 , streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier. 

1 Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

2 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij je Opel dealer.


Panoramische 180° achteruitrijcamera

De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger. 


Het toppunt van comfort

In de Mokka is elke rit een groot plezier. Niet in het minst door de uitstekend zittende bestuurdersstoel, die zelfs leverbaar is met massagefunctie. Alles is gericht op maximaal comfort voor alle inzittenden. 


Navigatie

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Je vindt bovendien eenvoudig laadpunten in de buurt en ziet in één oogopslag hoeveel beschikbare laadplekken er zijn. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display1 en Live Navigatie2 of Multimedia Navi met een 7-inch display1.

1 Optie.

2 Live Navigatie omvat de volgende diensten: Online Traffic, Brandstofprijzen, Parkeerinformatie, Online POIs en laadpunten zoeken, Weer en Veiligheidswaarschuwingen.


Adaptive cruise control

Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 


Draadloos opladen

In de Mokka heb je geen last van rondslingerende snoeren die het design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader1 zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen. 

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 

Interesse?

opel_mokka_exterior_vizor_16x9_mok21_e01_059 (1).jpg
Nieuwe Mokka 2 klein.jpg
10_Opel_Mokka-e_513077 (1) (1).jpg
Nieuwe Mokka 4 klein achterkant.jpg
Nieuwe Mokka interieur klein.jpg