Opel Private Lease

Gemak, transparantie en de zekerheid dat alles voor u geregeld wordt; dat is Opel Private Lease. Bovendien officieel gecertificeerd met het Keurmerk Private Lease van de Vereniging van Nederlandse Leasemaatschappijen.

Stap nu extra voordelig in met Opel Private Lease
Opel introduceert een nieuwe vorm van Private Leasen. Met Bepaal 't Zelf Lease kunt u zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand én van alles zelf bepalen. U bepaalt zelf het model, hoelang uw contract loopt en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden. En u kunt dit tussentijds aanpassen! Gaat u uw Opel alleen rijden? Of de hele familie? U bepaalt! Daarnaast kunt u bij ons uw huidige auto inruilen voor een goede prijs en u ontvangt het bedrag cash op uw rekening.

U rijdt in het allernieuwste model
Ook de gloednieuwe Corsa en Astra doen gewoon mee in aantrekkelijke private lease deals. Net gelanceerd, vers van de pers! Het allernieuwste design, de meest geavanceerde technologie en natuurlijk fantastische rij-eigenschappen. En u kan er als één van de eerste in rijden!

U rijdt bijvoorbeeld de nieuwe Corsa al vanaf € 265 per maand. Of de nieuwe Crossland vanaf € 309 per maand. 

In het maandbedrag zijn de volgende kosten meegerekend:   

  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud;
  • Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering;
  • Casco-verzekering;
  • Ongevallen inzittenden verzekering;
  • Rechtsbijstand verzekering;
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland  
     

Zaken als onderhoud, banden en schades worden voor u geregeld door Van Mill, vertrouwd en met de kwaliteit die u van Opel gewend bent. Met Opel Private Lease weet u dus precies waar u aan toe bent, het enige wat u nog hoeft te doen, is tanken! 

Privatelease banner Opel Van Mill

Bekijk onze occasion aanbod

Lees Meer

Contact