Opel Private Lease

Gemak, transparantie en de zekerheid dat alles voor u geregeld wordt; dat is Opel Private Lease. Bovendien officieel gecertificeerd met het Keurmerk Private Lease van de Vereniging van Nederlandse Leasemaatschappijen.

Nieuw bij Van Mill: Private Leasen van occasions! 

Vanaf heden kunt u ook op geselecteerde ocassions een Private Lease contract afsluiten. Zo kunt u all-inclusive rijden voor een vast bedrag per maand. 

Stap nu extra voordelig in met Opel Private Lease
Opel introduceert een nieuwe vorm van Private Leasen. Met Bepaal 't Zelf Lease kunt u zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand én van alles zelf bepalen. U bepaalt zelf het model, hoelang uw contract loopt en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden. En u kunt dit tussentijds aanpassen! Gaat u uw Opel alleen rijden? Of de hele familie? U bepaalt! Daarnaast kunt u bij ons uw huidige auto inruilen voor een goede prijs en u ontvangt het bedrag cash op uw rekening.

U rijdt in het allernieuwste model
Ook de gloednieuwe Corsa en Astra doen gewoon mee in aantrekkelijke private lease deals. Net gelanceerd, vers van de pers! Het allernieuwste design, de meest geavanceerde technologie en natuurlijk fantastische rij-eigenschappen. En u kan er als één van de eerste in rijden!

U rijdt bijvoorbeeld de nieuwe Corsa al vanaf € 365 per maand. 

In het maandbedrag zijn de volgende kosten meegerekend:   

 • Motorrijtuigenbelasting;
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud;
 • Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering;
 • Casco-verzekering;
 • Ongevallen inzittenden verzekering;
 • Rechtsbijstand verzekering;
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland  
   

Zaken als onderhoud, banden en schades worden voor u geregeld door Van Mill, vertrouwd en met de kwaliteit die u van Opel gewend bent. Met Opel Private Lease weet u dus precies waar u aan toe bent, het enige wat u nog hoeft te doen, is tanken! 

* Getoonde maandbedragen incl. BTW o.b.v. Opel Private Lease Standaard, looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.

Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden voor contracten afgesloten na 15 januari 2019.

 


Keurmerk Private Lease voor Van Mill Opel

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.opel.nl/fleet/private-lease.html

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Ontdek het aanbod

Contact

Jouw leasecontract op maat

Met Opel Private Lease kan je, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij je zelf het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de periode van het contract bepaalt: 30,36,48 of 60 maanden. Aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in. Zonder risico op het gebied van restwaarde of onverwachte onderhoudskosten. 

Wat is inbegrepen?

 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Wegenbelasting
 • Pechhulp
 • Afschrijving
 • Verzekering
 • Afleverkosten.

Eigenlijk alles dus behalve de brandstof.

De volgende kosten zijn bij Opel Private Lease inbegrepen in de maandelijkse Private Leaseprijs:

 • ·Motorrijtuigenbelasting
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
 • Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering
 • Casco-verzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
De kosten voor brandstof betaal je zelf. Ook kosten voor parkeren, wassen, connectiviteitsabonnementen en updates van het navigatiesysteem, bekeuringen en tolgelden zijn voor eigen rekening. 
Al het reguliere onderhoud volgens onderhoudsschema en reparaties die je niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen bij Opel Private Lease. Het tussentijds vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn. Neem in deze gevallen contact op met ons. 
Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel/niet in aanmerking komt voor Opel Private Lease. Een rekenvoorbeeld: je sluit een leaseovereenkomst af met een maandelijkse leaseprijs van € 250 en een looptijd van 36 maanden. Arval registreert dan het volgende bedrag bij het BKR: 250 x 36 = 9.000 X 65% = € 5.850.
Je kunt jouw eigen auto voor een goede prijs inruilen en ontvangt het bedrag pinklaar op jouw rekening. 
Ja, dat is mogelijk bij Opel Private Lease. Dit kan na het verstrijken van de eerste 12 maanden van de overeenkomst en hier zijn kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen 30% van de resterende termijnen van het contract. Hoe hoog deze kosten exact zijn, hangt af van jouw specifieke situatie. Opel Private Lease zal nooit meer kosten in rekening brengen dan in het geval je bij aanvang van het contract voor deze kortere looptijd had gekozen. 

De vaste opzegvergoeding bedraagt 30% van de som van het restant van de leasetermijnen. Het maximum aan deze opzegvergoeding is altijd het totale bedrag dat je eigenlijk had moeten betalen wanneer je direct deze ‘nieuwe’ looptijd had gekozen.

Een rekenvoorbeeld: Contract van 250 euro per maand / 36 maanden. Na 24 maanden besluit je op te zeggen, er staan dus nog 12 maanden open. De opzegvergoeding bedraagt dan 12x250=3.000 * 30% = EUR 900,00. We berekenen ook altijd het maximum: wanneer je bij de start had gekozen voor 24 maanden was de leaseprijs 280 euro geweest. Het maximum is daarom 280-250 = 30 x 24 maanden = EUR 720,00. Omdat dit maximum lager ligt, hanteren wij dat bedrag als opzegvergoeding.

Als u meer kilometers per jaar rijdt dan wat er op uw leasecontract staat betaalt u een meerprijs per gereden kilometer. Deze meerprijs is afhankelijk van het model en de uitvoering. De meerprijs per gereden kilometer begint vanaf €0,0658 p/km.