Opel onthult een nieuwe generatie bedrijfswagens

Combo, Vivaro en Movano

Opel heeft vandaag groots nieuws onthuld voor de zakelijke wereld met de introductie van de nieuwe Combo, Vivaro, en Movano. Deze bedrijfswagens hebben niet alleen een nieuw design gekregen, maar ook vernieuwde interieurs met indrukwekkende technologische snufjes. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden de elektrische varianten een toonaangevende actieradius die de standaard zet in onze segmenten.

 

Een Fris Uiterlijk

De nieuwe Opel Combo, Vivaro, en Movano zijn direct herkenbaar dankzij hun unieke interpretatie van het Vizor-merkgezicht. Het Vizor-ontwerp, met geïntegreerde koplampen en merklogo, strekt zich uit over de hele breedte van de neus, waardoor er een sterke familieband met Opel's personenauto's ontstaat.

Een Slimmer Interieur

Het interieur van deze bedrijfswagens is ook grondig gemoderniseerd. Het hoogtepunt is het nieuwe infotainmentsysteem met draadloze smartphone-integratie voor zowel Apple CarPlay als Android Auto, allemaal eenvoudig te bedienen via een indrukwekkend 10-inch full colour touchscreen.

Elektrische Aandrijfkracht

Opel blijft vooroplopen in de transitie naar elektrische mobiliteit met batterij-elektrische varianten van de Combo, Vivaro en Movano. Deze elektrische modellen zijn even gebruiksvriendelijk als hun tegenhangers met verbrandingsmotor en bieden een toonaangevende emissievrije actieradius dankzij geavanceerde batterijtechnologie en verbeterde efficiëntie in de aandrijflijn.

Veiligheid en Maatwerk

De nieuwe Opel bedrijfswagens behouden de sterke punten van hun voorgangers, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen voor meer comfort en veiligheid tijdens het rijden en manoeuvreren. Met verschillende lengte-, hoogte- en carrosserievarianten beschikbaar, is er voor elke professionele behoefte een passend voertuig met indrukwekkend laadvolume, laadvermogen en trekvermogen.

Opel zal binnenkort meer details onthullen over deze opwindende nieuwe modellen. De toekomst van bedrijfswagens ziet er rooskleurig uit met de innovaties van Opel.