amega_merken_grilles-september-2022

Een Amega Onderneming

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 650 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.

logo-amega.png

Werken bij Amega

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Bekijk de vacatures

 

Medewerkers tevredenheidsonderzoek

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

 

Medewerkers tevredenheidsonderzoek
mobilitics logo

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Ontdek meer over Mobilitics 

 

Amega fleet logo

Amega Fleet

Amega Fleet biedt totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Door ons uitgebreide aanbod aan mobiliteitsoplossingen, zoals auto’s, fietsen en mobiliteitskaarten, kunnen wij u helpen op ieder gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij ontzorgen we u compleet!

Ontdek meer over Amega Fleet

 

 

Groeneveld Fietsen

Groeneveld is de fietsenwinkel van Zwijndrecht. Wij hebben een groot assortiment, met fietsen van diverse topmerken. Hierdoor hebben we altijd wel een fiets die aansluit bij uw wensen. Of u nu lange stukken wilt gaan fietsen of dat u hem voornamelijk gebruikt om mee naar de supermarkt te gaan, wij hebben de fiets die bij u past. Wanneer u twijfelt over welke fiets u het beste kunt kiezen dan staan wij u graag bij met deskundig advies!

Bekijk de website van Groeneveld

 

PSB logo

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als zzp’ers en mkb’ers kunnen bij ons terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u geheel ontzorgen.

Ontdek meer over PSB

 

 

Captive Finance logo

Captive Finance

Captive Finance is opgericht door en voor autobedrijven. Wij bemiddelen in autofinanciering en autoverzekeringen. Samen met onze partners bieden wij de financiële producten van Captive Finance aan. Door onze gezamenlijke inkoop en uitgebreide kennis van de branche bieden wij de scherpste prijs met uitstekende voorwaarden.

Ontdek meer over Captive Finance

 

Amega kernwaarde

We doen alles om een klant 
TEVREDEN te stellen.

Amega kernwaarde

We zoeken samen met de klant
naar de BESTE DEAL.

Amega kernwaarde

We hebben HETZELFDE DOEL en
de klant 
ervaart ons als ÉÉN.

Amega kernwaarde

We verkopen geen nee,
we bieden altijd een 
ALTERNATIEF.

Amega kernwaarde

We zijn BETROKKEN naar de klant
en naar elkaar.

Amega kernwaarde

We zijn altijd BEREIKBAAR.

Amega kernwaarde

We staan achter onze DUURZAME 
bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om
met (persoons)gegevens.

vw-grille

Ames

Volkswagen

audi

Ames

Audi

seat

Ames

SEAT

skoda

Ames

SKODA

svenscar

Svenscar

Volvo

hyundai

H-Point

Hyundai

mulder citroen

Mulder

Citroen

mulder peugeot

Mulder

Peugeot

Mulder

Fiat

Mulder

Abarth

Mulder

Jeep

Mulder

Fiat Professional

Sales outlet

Ames Sales Outlet

Jong gebruikte auto's

bedrijfswagens

Ames

Volkswagen bedrijfswagens

ameganl-amesimport

Amega Trade

Import

De Waard

Kia

schadeames

Schadenet Ames

Universeel schadebedrijf

serviceonly

Service Only

Universele garage

autoservice-lekkerland

Autoservice Lekkerland

Universele garage

Groeneveld Fietsen

Fietsenzaak

PSB

Bedrijfswageninrichter

koningschade

Schadenet De Koning

Universeel schadebedrijf