Financieren

Van Mill biedt u bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikt auto aantrekkelijke financieringsmogelijkheden zoals Private Lease of Financial Lease. Voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder bieden wij speciale financieringsmodules.  

Particulier

Onze verkoopadviseurs bespreken graag samen met u de financieringsmogelijkheden. Met behulp van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij u diverse mogelijkheden voorrekenen. Informeer tijdens uw gesprek met onze verkoopadviseur naar deze unieke mogelijkheden. Rijplezier begint met een op maat gemaakt financiering via Van Mill.

Amega Financial Service

Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen. U wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker dat u kiest voor Amega Financial Service.

Bij ons vindt u alle gemak onder één dak. Niet alleen voor reparatie, onderhoud, service en verzekeren van uw auto gekocht bij Van Mill, maar ook voor leasen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Amega Financial Service zijn wij uw sleutel tot de perfecte leaseproducten voor uw auto. In alle gevallen wordt u maatwerk geboden, met leasevormen die tot in de kleinste detail worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De auto op uw balans: Financial Lease

Bij deze 'on balance' autofinanciering komt de auto op uw balans te staan, u bent er economisch eigenaar van. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, de auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Amega Financial Service financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto.

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact