Opel bandenwissel en uitlijnen

Opel banden wisselen of uitlijnen? Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in het controleren, omwisselen en uitlijnen van het onderstel van de auto. Of het nu om Opel winterbanden of zomerbanden gaat, wij zorgen ervoor dat uw banden veilig en in goede staat zijn. Deze service verlenen wij voor alle Opel modellen waaronder de Opel Corsa, Opel Astra en Opel Adam.

Bandenwissel van uw Opel 

Het is belangrijk dat uw autobanden altijd voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit is cruciaal bij eventuele noodsituaties waarbij u abrupt moet remmen. Wij controleren bij iedere bandenwissel de conditie van het rubber, de profieldiepte en de bandenspanning. Met de juiste bandenspanning heeft u een betere weglegging. Dit vermindert de slijtage en zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik.

Plan direct uw bandenwissel

Opel winterbanden 

In de wintermaanden wilt u er zeker van zijn dat uw banden genoeg grip hebben bij alle weersomstandigheden. Tijdens de winter heeft u namelijk regelmatig te maken met een glad wegdek, sneeuwval en regen. Winterbanden bieden bij temperaturen lager dan 7°C meer grip op het wegdek dan zomerbanden. Het rubber van een winterband is bij lagere temperaturen namelijk elastischer. U verkort daarmee uw remweg waardoor u snel kunt anticiperen op verkeerssituaties. Als Opel dealer hebben wij een uitgebreid assortiment winterbanden, perfect afgestemd op uw Opel.

Opel zomerbanden

Rond maart/april stijgt de temperatuur boven de 7°C adviseren. Vanaf dat moment adviseren wij om niet te lang te wachten, maar uw winterbanden om te wisselen naar zomerbanden. Wanneer u ook in de zomer met uw winterbanden blijft rijden, zullen deze sneller slijten. Daarnaast hebben zomerbanden bij warm weer een betere weglegging, een lager brandstofverbruik en een lagere rolweerstand. Wij zijn u ook graag van dienst bij het omwisselen van uw zomerbanden. Als Opel dealer kunnen wij u een uitgebreid assortiment zomerbanden bieden. 

Werkplaats afspraak maken

Contact

Opel banden uitlijnen 

Een goed uitgelijnde auto is van belang voor een betere weglegging en een zuinig brandstofverbruik. Bovendien zullen de banden van uw auto ook langer mee gaan wanneer de banden juist zijn uitgelijnd. Bij het uitlijnen van uw banden stellen wij de wielen van uw auto weer bij in de juiste positie, waardoor de weglegging geoptimaliseerd wordt.

Plan direct uw werkplaats afspraak

 

Opel bandenwissel bij Van Mill 

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag met u een afspraak voor het omwisselen van uw winter-/zomerbanden of uitlijnen van uw banden bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  • Banden controleren, omwisselen en vervangen
  • Ruim assortiment aan zomer- en winterbanden
  • Mogelijk om uw banden op te slaan in onze opslag
  • Erkend Opel reparateur en Opel dealer
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gemakkelijk een online afspraak direct in te plannen

Plan direct uw bandenwissel

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?