Opel accu

Uw Opel accu laten vervangen? De accu is een belangrijk onderdeel van uw Opel. Echter is de accu ook een van de meest voorkomende oorzaken van pechgevallen. Het tijdig laten controleren van uw accu kan pech onderweg voorkomen. Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in Opel accu’s. Wij kunnen de accu voor u checken en vervangen indien nodig. Dit doen wij voor alle Opel modellen, zoals de Opel Corsa, Opel Astra, Opel Vivaro, Opel Agila en Opel Zafira.

Opel accu check 

In principe kan een accu een lange tijd meegaan, maar het gebruik van uw auto kan de levensduur van de accu verkorten. Bij veel korte ritjes wordt de accu van uw Opel namelijk niet goed opgeladen en is het mogelijk nodig om hem eerder te vervangen. Hierbij is het belangrijk dat u uw accu regelmatig laat checken, zodat u onderweg niet voor verassingen komt te staan. Door de accu check weet u namelijk wat de conditie van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

Plan uw Opel accucheck


Accu vervangen 

Wanneer de capaciteit van uw accu is gedaald tot 80% dan zal de accu steeds meer gebreken gaan vertonen. Het is verstandig om uw accu bijtijds te vervangen. Het uitstellen van het vervangen kan er namelijk voor zorgen dat uw accu het op een gegeven moment helemaal niet meer doet. Bovendien kan het uitstellen van het vervangen ook voor vervolgschade zorgen, wat zorgt voor hogere kosten dan wanneer u de accu meteen had laten vervangen.

Plan uw werkplaatsafspraak

 

Werkplaats afspraak maken

Contact

Accu check en vervangen accu bij Van Mill

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag met u een afspraak voor een accu check of het vervangen van uw accu bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem. 

  Accu’s van de topmerken Varta en Bosch

  Van Mill is een erkend Opel dealer

  1 jaar garantie op arbeid en onderdelen

  Gratis leenauto beschikbaar indien nodig

  Gemakkelijk online een afspraak inplannen

Plan direct uw werkplaatsafspraak

 

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?