Opel werkplaats

 

Onderhoud of reparaties aan uw Opel laten uitvoeren? Van Mill is een erkend Opel garage en gespecialiseerd in onderhoud en schade aan Opel auto’s. Daarnaast bieden wij ook diverse andere services voor uw Opel. Wij helpen u graag verder bij vragen rondom de Opel services, verzekeringen en garantie.

 

Maak direct een werkplaatsafspraak

Waarom Van Mill? 

Van Mill is een erkende Opel dealer en garage in de regio Dordrecht, Gorinchem, Sliedrecht en Alblasserdam. Bij Van Mill kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan alle Opel modellen, zoals de Opel Astra, Opel Corsa en Opel Adam. Met Van Mill kiest u voor:

  Persoonlijk advies

  1 jaar garantie op arbeid en onderdelen

  Prijsopgave vooraf zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan

  Gratis haal- en brengservice

  Vervangend vervoer

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze service? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Geïnteresseerd?

Fabrieksgarantie

Iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Haal & Breng service

U kunt op de beide Van Mill vestigingen gebruik maken van de Haal- & brengservice. Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw bestemming in de buurt, nadat u uw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen uw auto bij u op en leveren deze weer bij u af. Kies de oplossing die u het beste uitkomt. 

Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 15:30
Zondag Gesloten