Op 1 september maakte de nieuwe Opel Astra zijn werelddebuut in het hoofdkantoor van Opel in Rüsselsheim, Duitsland. Het model is voor het eerst leverbaar met geëlektrificeerde aandrijving en roept pure emotie op met zijn gedurfde design. Begin 2022 verschijnt de nieuwe Astra bij de dealers, zo ook bij Van Mill.

 

Diversiteit ontwikkelingsteam vernieuwde Astra

Opvallend is dat ongeveer de helft van het team dat de afgelopen drie jaar bezig is geweest met de ontwikkeling van de nieuwe Astra, bestaat uit vrouwen. De uiteenlopende specialismen en talenten maken de samenwerking, de interactie en het uiteindelijke product zo aantrekkelijk. De nadruk bij de ontwikkeling lag op de kwaliteit die de klant ervaart, met meer emotie en gevoel. Daarnaast speelde de nieuwe designfilosofie van Opel een grote rol. De kenmerken ‘puur’ en ‘gedurfd’ geven de Astra een zeer bijzonder karakter, dat terug te zien is in de hele auto.

 

Optimale kwaliteitsbeleving

Om de kwaliteitsbeleving van de klant te optimaliseren is er een grote vooruitgang geboekt in het interieur van de nieuwste generatie Astra. Het interieur is ontdaan van allerlei overbodige elementen. Het ontwikkelingsteam beschrijft deze verandering als 'optische ontgifting'. Daarnaast zijn er voor sommige functies nieuwe knoppen ontwikkeld die het behulpzame karakter van de auto benadrukken. Aangevuld met een geheel nieuw en aangenaam akoestisch landschap voelt u zich meteen welkom in de auto. Het ontwikkelingsteam liet zelfs een muzikant naar de opnamestudio komen om de geluidssequenties op snaar- en percussie-instrumenten op te nemen. Dit resulteert in een harmonieuze begeleiding tijdens het rijden.

 

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe Opel Astra? Vul dan onderstaand formulier in, dan ontvangt u onze digitale nieuwsbrief als eerste.

Geïnteresseerd?