Movano-e

Vanaf € 54.500 excl. BTW

Maximale productiviteit, nul uitstoot. Wat geldt voor alle geëlektrificeerde Opel-bedrijfswagens, geldt ook voor de nieuwe Movano Electric. Deze elektrische bestelbus is het ideale Duitse gereedschap voor iedere transporttaak dankzij innovatieve laadoplossingen en geavanceerde rijhulpsystemen. Hij biedt alles wat jij nodig hebt om efficiënter te werken en de kosten te verlagen.


Slim,veelzijdig & efficient

Met zijn vernieuwde, ruimtelijke cabine, de krachtige en de betrouwbare 100% elektrische aandrijflijn met 110kWh-batterij is de nieuwe Movano Electric de ideale emissievrije transportbus voor bijna iedere onderneming.


Perfect geïntegreerd batterijpakket

Het batterijpakket van de nieuwe Movano Electric is op slimme wijze onder de vloer verwerkt, zodat je niet inlevert op de laadruimte. Hierdoor beschikt de gesloten bestelwagenvariant nog steeds over een laadruimte van maximaal 17 m3 en 1,5 ton laadvermogen. De nieuwe Movano Electric levert hoge prestaties met een maximaal vermogen van 200 kW (270 pk), een maximaal koppel van maximaal 410 Nm en een actieradius tot 430 km. De perfecte match voor professionals die zowel in de stad als daarbuiten actief zijn. 


Snel & eenvoudig laden

Houd je bedrijf in beweging: de nieuwe Movano Electic is voorzien van een 110 kWh-batterijpakkket. Bij een 150 kW-snellader laad je het batterijpakket binnen 55 minuten op naar 80%, zodat je snel weer onderweg bent naar je volgende klus. 


Klaar voor elke uitdaging

Stel een bedrijfswagen samen die volledig voldoet aan de behoeften van je bedrijf. De nieuwe Movano Electic is verkrijgbaar in een groot aantal carrosserielengtes en stijlen met functies waarmee je écht iets voor je klanten kunt betekenen. Bovendien is de Movano Electric emissievrij en bijna geruisloos.


Veiligheid staat voorop

Kies voor maximale veiligheid voor jou en je team. Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen helpen ongevallen voorkomen en maken rijden eenvoudig. De Opel Movano Electric biedt daarnaast optioneel Full LED-koplampen. Deze geven je nieuwe bestelwagen niet alleen een stijlvol uiterlijk, maar hebben in vergelijking met standaard halogeen koplampen een 30% hogere lichtopbrengst.


Veelzijdige laadruimte 

Zelfs de grootste klussen doet de nieuwe Movano Electric met gemak. De laadruimte behoort tot één van de grootsten in zijn klasse, met eenvoudige toegang door de wijd openslaande deuren en inhoud van 17m3. Met ruimte voor maximaal 5 Euro-pallets is de Movano Electric te configureren voor maximale capaciteit. De achterdeuren reiken bij iedere bestelwagen tot bovenaan de daklijn en de dorpelhoogte maakt laden en lossen veilig en gemakkelijk. De laadruimte kan optioneel worden voorzien van een robuuste houten vloer met anti-slip en zijwandbescherming voor maximale veiligheid en bescherming van de lading. 

Infotainment: 10-inch navigatie met kleurenscherm1

De nieuwe Movano Electric is standaard uitgerust met het 10-inch Colour Navi-infotainmentsysteem1. Hiermee beschik je over DAB-radio, Bluetooth-streaming, USB 2.0-aansluitingen en ondersteuning voor draadloos Apple CarPlay™ en Android Auto™.  De overzichtelijke interface, vergelijkbaar met een smartphone, maakt het bedienen van de verschillende functies tijdens het rijden eenvoudig.

Interesse?