Movano-e

Vanaf €57.999 excl. BTW

De Nieuwe Movano-e voltooit de vernieuwing Van het complete aanbod Van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit Van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten.

Eigenschappen

Ontdek waarom de Opel Movano-e de beste is in zijn klasse


Perfect geïntegreerde batterij

Het platte batterijpakket van de Movano-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. Met een laadruimte tot 17 m3 en een laadvermogen tot 1285 kg voor de Gesloten Bestel en zelfs 1890 kg voor de Chassis Cabine doet deze 100% elektrische Movano niet onder voor de dieselvariant. De elektromotor met een vermogen van 122 pk (90 kW), een direct beschikbaar koppel van 260 Nm en een maximumsnelheid van 110 km/u staan bovendien borg voor krachtige prestaties.


Baanbrekend stil

De nieuwe Movano-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Movano-e nog prettiger.


Regeneratief remmen

De nieuwe Movano-e rijdt bijzonder ontspannen. Je kiest eenvoudig de gewenste rijmodus (Rijden, Neutraal of Achteruit), die je via drie goed bereikbare knoppen inschakelt. En tijdens het rijden verspil je geen energie! Zodra je je voet van het gaspedaal neemt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij en zo je rijbereik vergroot. 


Snel en gemakkelijk laden

De Movano-e biedt de keuze uit twee batterijen: met een capaciteit van 37 kWh of 75 kWh, afhankelijk van het benodigde rijbereik. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 50 kW laad je de Movano-e wanneer de batterij bijna leeg is in slechts een uur weer tot 80% op. Zo verlies je zo weinig mogelijk tijd aan het laden. De Movano-e is bovendien uitgerust met een dubbele ingebouwde lader: 7 kW één-fase en 22 kW drie-fase. Zo kun je gemakkelijk opladen bij verschillende typen laadpunten en kun je je Movano ook 's nachts helemaal opladen zodat hij 's morgens weer klaarstaat voor een drukke werkdag. 


Altijd perfect op de hoogte

De nieuwe Movano-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat je onderweg informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik. De rijmodus, het rijbereik en het resterende laadniveau van de batterij worden weergegeven in de achteruitkijkspiegel. 


Lage gebruikskosten

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Movano-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat je niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én je kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies. 

Interesse?

opel_movano-e_exterior_laden_2.jpg
opel_movano-e_exterior_front.jpg
opel_movano_load-area.jpg
opel_movano-e_interior_dashboard.jpg
opel_movano-e_stoelen.jpg