Combo Life Electric

Vanaf € 39.434

De nieuwe Combo Life Electric is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km(wltp)1, zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal Van elke rit, zonder compromissen!

1 Actieradius voldoet aan de WLTP-testcycli. Actieradius kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie

Toonaangevende eigenschappen

Ontdek waarom de Combo-e Life de beste is in zijn klasse!


Haal het maximale uit je Combo Life Electric

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo Life Electric zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km(WLTP). Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

Energiegebruik Combo Life Electric (gemiddeld) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gemiddeld rijbereik 258 - 285 km (afhankelijk van de uitrusting). Actieradius voldoet aan de WLTP-testcycli. Actieradius kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie


In zo'n 30 minuten tot 80% opladen

Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo Life Electric in iets meer dan een half uur tot 80% opladen, net zo gemakkelijk thuis als op je werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 


Direct overzicht

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo Life Electric tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, eigenschappen van de route en het energiegebruik, zodat je altijd precies zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 


Interieur

Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1, een verwarmbaar stuurwiel1 en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo Life Electric tot een groot plezier. 


Panoramische achteruitrijcamera

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt je Combo Life Electric en zijn omgeving helder in beeld op het 8-inch touchscreen. De hulplijnen op het display helpen je om foutloos in te parkeren.

1Optie


Navigatie 

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

1 Optie.


In delen neerklapbare achterbank

Kies tussen een praktische in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank en drie individuele stoelen achterin1. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor een kinderzitje op elke plaats achterin kunnen ook je jongste passagiers veilig en comfortabel zitten. 


Deuren en achterklep

De Combo Life Electric maakt in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit, dankzij één of twee brede schuifdeuren1. Aan de achterzijde heb je de keuze tussen twee asymmetrische deuren1 of een achterklep met een raam dat afzonderlijk kan worden opengeklapt1 voor snelle, eenvoudige toegang tot de bagageruimte.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.


Opbergvakken

Met een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo Life Electric het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.   

Interesse?

opel_combo-e-life_exterior_4x3_cml_e22_e01_008 (1).jpg
opel_combo_cargo_led_daytime_lights_16x9_cmc19_e01_028.jpg
08-Opel-514351 (4) (2).jpg
opel_combo_cargo_wireless_charging_16x9_cml19_i01_048.jpg
opel_combo_life_panoramic_roof_16x9_cml19_i01_058.jpg