De gloednieuwe Opel Mokka

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de gloednieuwe Mokka!

 

DESIGN.

BLIK OP DE TOEKOMST
De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.
EEN LUST VOOR HET OOG
De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt. 
OVERTUIGENDE DETAILS
De Mokka ziet er vanuit elke hoe indrukwekkend uit. Elke lijn, elk detail - van de stoere grille aan de voorzijde tot de ultraslanke LED®-achterlichten - is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden. 
JE EIGEN STIJL
De Mokka is standaard al uitzonderlijk stijlvol. Om zijn stoere, sportieve karakter jouw persoonlijke accent te geven, is het modelgamma leverbaar met 16" tot en met 18" lichtmetalen velgen en een hele reeks schitterende kleuren. 
DAK EN MOTORKAP IN KLEUR
Om nog meer op te vallen, biedt de Mokka je de keuze uit unieke designopties, die zijn sportieve looks nog beter tot hun recht laten komen. Zo kunnen dak en motorkap optioneel worden uitgevoerd in een contrasterende kleur. Effect verzekerd! 
SCHITTERENDE LIJNEN
De Mokka ontleent zijn onmiskenbaar eigen visuele identiteit aan unieke details. Zoals de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk van Opel. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap, langs de bovenkant van de zijramen, naar de achterklep loopt, waardoor het dak lijkt te zweven. 
De nieuwe Opel Mokka
Velgen van de nieuwe Opel Mokka
Interieur nieuwe Opel Mokka

VEILIGHEID EN INNOVATIES.

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN
IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden. 
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 
AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM
De Mokka biedt uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door voetgangers en voertuigen vóór de Mokka direct op te merken. 
DIGITAAL CLUSTER
De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka alle informatie die je tijdens het rijden nodig hebt, zonder de aandacht af te leiden van de weg. 
PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA
De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruitrijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger. 
ADVANCED PARK ASSIST
Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld! 
Veiligheid systeem Opel Mokka
Achteruitrij camera nieuwe Opel Mokka
Parkeersysteem nieuwe Opel Mokka

EERSTEKLAS COMFORT.

HET TOPPUNT VAN LUXE
In de Mokka is elke rit een groot plezier. Niet in het minst door het stijlvolle interieur en het hoge zitcomfort. De bestuurdersstoel is zelfs leverbaar met massagefunctie. 
WARMTE NAAR WENS
Verwarmbare voorstoelen met drie standen en een verwarmbaar stuurwiel maken het ook op koude en gure dagen bijzonder prettiger om in de Mokka te stappen.  
VEELZIJDIGHEID
Met zijn ruime interieur en ingenieuze functies is de Mokka overal op voorbereid. Of je nu op en neer rijdt naar je werk of op vakantie gaat met het hele gezin. 
Interieur nieuwe Opel Mokka
Interieur nieuwe Opel Mokka
Interieur nieuwe Opel Mokka

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE
Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display en Live Navigatie of Multimedia Navi met een 7-inch display. 
INFOTAINMENT
Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay, streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier. 
DRAADLOOS OPLADEN
Om van uw Mokka een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u uw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.   
OPELCONNECT SERVICES

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan. 

• Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.

• Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen, de claxon en de verlichting te bedienen.

• Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

Draadloos opladen Opel Mokka
De gloednieuwe Opel Mokka reclame

RIJDYNAMIEK.

MOTOREN
De nieuwe Mokka ziet er niet alleen schitterend uit. Over zijn dynamische prestaties zul je net zo enthousiast zijn. Uiterst efficiënte motoren en een uitstekend rijgedrag maken elke rit - in de stad én op de snelweg - tot een geweldige ervaring. 
VERSNELLINGSBAKKEN
Kies afhankelijk van je behoeften en favoriete rijstijl tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een geavanceerde 8-traps automaat. 
ALLES ONDER CONTROLE
Eén blik op de Mokka maakt duidelijk dat de makers uitstekend hebben ingezien dat het niet alleen om dynamische prestaties draait. Het gaat er ook om hoe je er gebruik van maakt. Daarom zit de Mokka boordevol slimme technologie die ervoor zorgt dat je in elke situatie veilig van zijn kracht kunt genieten. 
De gloednieuwe Opel Mokka
Interieur nieuwe Opel Mokka
Automaat en dynamisch Opel Mokka

Schrijf u in voor meer informatie over de nieuwe Opel Mokka