Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Van Mill winterinspectie

Uw Opel tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de condities op de openbare wegen. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij Opel Van Mill.

Gratis winter veiligheidscheck

Tijdens de Winter Veiligheidscheck wordt uw Opel uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Opel is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Gratis voor myOpel leden
De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden aan myOpel leden. Nog geen lid? Geen probleem, u kunt zich eenvoudig online aanmelden. Met myOpel heeft u te allen tijde toegang tot alle Opel Service-informatie en profiteert u van diverse aanbiedingen.

15% KORTING OP WINTER ACCESSOIRES
De volgende winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak en worden t/m 28 februari 2021 met 15% korting aangeboden:

  • Kofferbakmatten; deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen het vuil en vocht.
  • Dakdragers en dakkoffers; voor het gemakkelijk meenemen van extra bagage, skidragers of de fietsen.

AIRCO CHECK & REINIGING
Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet. Vanaf € 39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

Plan direct uw werkplaatsafspraak

 

Deze acties zijn geldig t/m 28 februari 2021. Vraag naar de voorwaarden. 


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

Geïnteresseerd?