Ondernemers kunnen voor advies terecht bij het ervaren bedrijfswagenteam van Mulder en Van Mill

Wie zoekt naar een eersteklas bedrijfswagen kan terecht bij het bedrijfswagencentrum van Mulder en Van Mill in Dordrecht. Ervaren dealers Mulder en Van Mill, beide onderdeel van dealerholding Amega Groep, werken hier samen aan een totaalbeleving voor de zakelijke rijder. Met een absolute focus op bedrijfswagens voelt iedere bedrijfswagenklant zich meteen welkom. En in 2024 kunnen ondernemers nog profiteren van BPM voordeel oplopend tot maar liefst € 20.000,-.

Ruim aanbod bedrijfswagens

Mulder en Van Mill beschikken over veel expertise op het gebied van bedrijfswagens. Zij zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, Opel en Fiat Professional van autofabrikant Stellantis. “Onlangs hebben alle merken en modellen een facelift gehad en daarmee focussen zij zich meer op merkbeleving.” vertelt manager bedrijfswagens Dick de Bruin.

Vervallen van de BPM-vrijstelling

Momenteel geldt in Nederland een BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens. Vanaf 1 januari 2025 komt deze vrijstellingswet te vervallen en betaalt een ondernemer ook over bedrijfswagens met een verbrandingsmotor BPM. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 20.000,-.

Het is voor ondernemers mogelijk om deze verhoging te voorkomen, maar dan moeten zij snel schakelen. De voorwaarde van de BPM-vrijstelling is namelijk dat een bedrijfswagen in 2024 op kenteken wordt geregistreerd. Bij Mulder en Van Mill kunnen wij tot op heden nog steeds nieuwe bedrijfswagens bestellen die nog in 2024 geregistreerd kunnen worden. Daarnaast hebben wij de beschikking over een beperkte voorraad.

Neem contact met ons op

Advies van echte bedrijfswagenexperts

In de bedrijfswagenshowroom van Mulder en Van Mill kunnen klanten terecht voor advies over alles omtrent bedrijfswagens en zakelijke mobiliteit. De ervaren adviseurs beantwoorden al uw vragen. Met hun expertise in zakelijke mobiliteit levert De Bruin en zijn team hierin echt een onderscheidende dienstverlening aan de zakelijke rijder.

Aanbod voor elke mobiliteitsbehoefte

Naast het aanbieden van personenauto’s en bedrijfswagens profiteren klanten van Mulder en Van Mill van alle diensten die zij als onderdeel van Amega kunnen bieden. Buiten de diverse dealerbedrijven van verschillende merken opereren onder dezelfde vlag ook nog universele bedrijven die zich richten op de verkoop van gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie van alle automerken, schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting, financieringen, verzekeringen, laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen, autoverhuur én internationale handel. 

Een totaaloplossing voor bedrijfswagens

Een ondernemer die op zoek is naar een totaaloplossing voor een bedrijfswagen of wagenpark en persoonlijk advies is bij het Mulder en Van Mill aan het juiste adres. “Klanten zijn van harte welkom in onze showroom,” aldus Dick de Bruin.

Neem contact met ons op

Mulder en Van Mill Bedrijfswagencentrum

Pieterzeemanweg 36-50
3316 GZ Dordrecht 
+31 78 632 22 44
bedrijfswagencentrum@muldervanmill.nl

  WhatsApp ons

Neem contact met ons op

 

Geïnteresseerd?