Movano

Vanaf €28.849 excl. BTW

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

Eigenschappen

Ontdek waarom de Opel Movano de beste is in zijn klasse


Probleemloos op weg

Als u of uw medewerkers veel kilometers maken, dan is een goede zithouding en comfort van essentieel belang. De cabine van de Opel Movano is ontworpen om de bestuurder, net als de wagen, dag in dag uit probleemloos op de weg te houden. Van eenvoudig verstelbare stoelen met een hoog zitcomfort tot de ergonomisch geplaatste schakelpook en het kantelbare stuurwiel; de cabine is zo ingericht dat het de bestuurder aan niets ontbreekt. Ook het heldere, goed afleesbare instrumentenpaneel is ergonomisch geplaatst voor minder vermoeidheid en meer veiligheid. Om te zorgen dat u altijd verzekerd bent van een aangenaam werkklimaat is de Movano bovendien voorzien van airconditioning met pollenfilter.


Veel nuttige laadruimte

Met een stijlvol, krachtig design en een breed wielspoor ziet de Opel Movano er geweldig uit, maar dat is natuurlijk niet uw eerste prioriteit. Een bedrijfswagen moet in de eerste plaats veel nuttige laadruimte bieden, die uitstekend toegankelijk is. Daarom biedt de Movano achterdeuren die tot 270° open kunnen en schuifdeuren met een opening van 1,27 meter. Dat maakt laden en lossen van bijvoorbeeld Europallets een stuk eenvoudiger. Want in de variant met achterwielaandrijving neemt u met gemak 5 Europallets mee.

De Movano is leverbaar in diverse laadruimte-varianten:

 • Totaal laadvolume tot 20 m3
 • Tot 2.183 kg laadvermogen
 • Maximale lengte van de laadvloer: ruim 4,3 m
 • 270° openslaande achterdeuren beschikbaar
 • Opening van de schuifdeur aan de zijkant: 1,27 m


Een perfect ingerichte werkplek

Wie in de Opel Movano rijdt, neemt zijn werkplek gewoon met zich mee. Met 2 elektrische aansluitpunten en een groot aantal opbergvakken heeft u altijd alles bij de hand. De Movano doet ook prima dienst als mobiel kantoor. Zo kan de middelste rugleuning plat worden neergeklapt en is daarbij voorzien van een draaiplateau voor uw laptop. Ook zijn er tal van handige opties beschikbaar die uw werkplek helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan een uittrekbaar clipboard, een geluiddempende scheidingwand, multimedia-aansluiting en een groot aanbod van accessoires om uw lading vast te zetten of overzichtelijk te ordenen.


Overal op voorbereid

Airbags, ABS, ESP en een stevige scheidingswand over de volledige hoogte zijn absolute vereisten als het gaat om de veiligheid van grotere bestelwagens. De Opel Movano heeft het allemaal aan boord én meer. Hij is namelijk ook uitstekend bestand tegen zijwind, heeft standaard bevestigingsogen op de laadvloer en biedt uitstekend zicht op de weg. De optionele regensensor en grootlicht-assistent vergroten de veiligheid nog meer, door ervoor te zorgen dat de koplampen en ruitenwissers van de Movano automatisch reageren op de licht- en weersomstandigheden. Dankzij de rijstrook-assistent blijft u te allen tijde veilig op koers en de parkeersensoren in de achterbumper helpen u om schade aan de achterzijde te voorkomen.

Natuurlijk wilt u uw bestelbus ook zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal, daarom is de Movano optioneel leverbaar met zogenaamde deadlock-sloten die het onmogelijk maken om de cabinedeuren te openen zonder sleutel. Ook kunt u kiezen voor een anti-diefstal alarmsysteem met afstandsbediening en bewegingssensoren om de hele wagen uitstekend te beveiligen tegen indringers.


Veelzijdige navigatie- en infotainmentsystemen

Contact houden, precies weten waar u heen moet, hoe u er het beste kunt komen en hoe het met de verkeersdrukte is gesteld; allemaal informatie die het werk een stuk makkelijker en efficiënter maakt. Mensen werken daarnaast het beste als ze zich ontspannen voelen. Daarom biedt de Opel Movano de keuze uit perfect afgestemde audio- en navigatiesystemen. Zo biedt het hoogwaardige Navi 80 IntelliLink systeem onder meer:

 • 7-inch kleuren-touchscreen
 • Handsfree bellen en audio-streaming via Bluetooth
 • Stuurwielbediening
 • USB-aansluiting
 • Kaarten voor heel Europa
 • Waarschuwing snelheidsbeperkingen via het navigatiesysteem
 • Digitale radio DAB+


Gesloten Bestelwagen, Chassis Cabine of Personenvervoer?

De Movano is beschikbaar in veel verschillende varianten. Gaat uw voorkeur uit naar de Movano Gesloten Bestelwagen, Chassis of Platform Cabine, of de Movano Combi of Bus? Voor ieder bedrijf en iedere klus is er een Movano op maat. 

Interesse?

opel-movano_exterior_backdoors_16x9_mo22_e01_136.jpg
opel_movano_mobile-office_16x9_mo22_i01_139.jpg
opel-movano_exterior_panel-van_left_16x9_mo22_e01_130.jpg
opel-movano_exterior_crosswalk_16x9_mo22_e01_134.jpg
opel_movano_badge_16x9_mo22_e01_137.jpg