Vivaro

Vanaf € 20.699 excl. BTW


De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten jouw productiviteit.

Eigenschappen

Ontdek waarom de Opel Vivaro de beste is in zijn klasse


Indrukwekkende functionaliteit

De Vivaro is er in drie carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro is die alles biedt wat je nodig hebt. 
De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

Leverbaar in 1 lengte (L3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

 


Laadruimte

De multifunctionele passagiersbank1  van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3  en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

1 Optie, alleen voor Vivaro Gesloten Bestel.

Geldt voor de Vivaro Gesloten met lange wielbasis (L3).

Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.400 kg1 geven jouw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.

1Optie.

 


Veelzijdigheid

De Vivaro is beschikbaar in drie lengtes, zodat je precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf past.  

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. 


Navigatie

Vind de snelste weg naar jouw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi Pro1.  De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen,  dat via Apple CarPlay™ 2  ook toegang geeft tot muziek en gegevens op jouw smartphone.
 

Optie.

2 De beschikbaarheid van functies kan per apparaat verschillen en is afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.


Mobiel kantoor

De multifunctionele passagiersbank  verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok. Verwarmbare voorstoelen vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

De Vivaro is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1.

1Alleen in combinatie met airconditioning.

 


Motoren & versnellingsbakken

Op een volle tank kom je in de Vivaro ongekend ver, dankzij zijn krachtige en tegelijk zuinige motoren, met een vermogen tot 130 kW (180 pk). Ze staan borg voor lage gebruikskosten en een lage uitstoot. 

Het IntelliGrip-systeem1 geeft de Vivaro via een gemakkelijke draaiknop extra grip op lastig terrein, zoals modder, zand of sneeuw.
Kies voor de Dangel 4x4 conversie1 voor ultieme mobiliteit op moeilijke ondergronden of zelfs offroad

1Optie. 

Veiligheidssystemen 


Veiligheids+ pakket

Omdat je soms al genoeg aan je hoofd hebt, helpt dit optiepakket je om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch je snelheid én de afstand tot jouw voorganger. 

Driver assistance pakket

Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die een seintje geeft als het tijd is voor een pauze.


Surround view achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen.

1Optie

 


Head up display

Uniek in dit segment: in de Vivaro zie je belangrijke informatie, zoals de snelheid en de gegevens van de Cruise Control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display aan de onderkant van de voorruit. 

Interesse?

opel_vivaro_exterior_flexcargo_16x9_vi195_e01_008.jpg
opel_vivaro_interior_16x9_vi195_i01_017 (1).jpg
opel_vivaro_payload_16x9_vi195_t01_012 (1).jpg
opel_vivaro_flexcargo_16x9_vi195_i01_019 (1).jpg
opel_vivaro_exterior_4x3_vi195_e01_004 (1) (1).jpg