Opel OnStar

Direct de juiste hulp

Een veilig idee: het Opel OnStar systeem schiet u direct te hulp bij een ongeval. Ook als u zelf niet meer om hulp kunt roepen. Zodra de airbag geactiveerd wordt, treedt Automatic Car Respons in werking. Dit zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie zoals uw locatie, rijrichting en ernst van het ongeval, direct wordt doorgegeven aan Opel OnStar. Via de handsfree luidspreker neemt de OnStar adviseur – in de door u geselecteerde taal – contact met u op. Zo kunt u uitleggen wat er aan de hand is. Indien nodig schakelt de OnStar adviseur de juiste hulpdiensten in. Waar u ook bent.

Ook als u, of één van uw medepassagiers, onwel wordt kunt u met de SOS-knop de hulp inroepen van de OnStar adviseur. Met behulp van uw gps-locatie kan er onmiddellijk hulp gestuurd worden.

Vind uw gestolen auto snel weer terug

Is uw Opel gestolen? Dan kan OnStar de politie helpen om uw auto te lokaliseren. Dit doen we door via gps de route te volgen die de dieven met uw Opel afleggen. Ook kan Opel OnStar voorkomen dat de auto opnieuw gestart wordt nadat het contact is uitgeschakeld.

Wifi-hotspot

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waar we ook zijn, we zijn altijd verbonden. Ook in uw Opel. Dankzij de wifi-hotspot van OnStar. Deze geeft u en uw passagiers op maximaal 7 apparaten toegang tot de digitale wereld. Zo profiteert u altijd en overal met uw smartphone, tablet of laptop van een snelle en betrouwbare internetverbinding. En dankzij de extra sterke OnStar dakantenne bent u verzekerd van een uitstekende internetverbinding, ook als uw smartphone geen bereik meer heeft.

Persoonlijke assistent

Als u met pech langs de weg komt te staan, is dat misschien niet meteen een noodsituatie. Maar op onbekend terrein zonder telefoonbereik, is het prettig als u de hulp kunt inroepen van uw persoonlijke assistent in de vorm van Opel OnStar. U drukt gewoon op de Service-knop en de OnStar adviseur zorgt ervoor dat de pechdiensten ingeschakeld worden.

Er zijn ook andere momenten waarop een persoonlijke assistent goed van pas komt. Bijvoorbeeld als uw rit langer duurt dan gepland en u een hotelkamer zoekt. Of de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Met een druk op de blauwe Service-knop kan de OnStar adviseur u helpen door via Booking.com een hotelkamer voor u te reserveren of via Parkopedia een parkeergarage te vinden. De OnStar adviseur vertelt u meteen wat de parkeerkosten zijn, hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn en wat de openingstijden zijn. Ook kan hij of zij meteen het adres van het hotel of de parkeergarage in uw navigatiesysteem zetten.

Met respect voor uw privacy

Natuurlijk respecteert Opel OnStar uw privacy. Zo kunnen er alleen gegevens verstuurd worden met uw toestemming en geeft u bij het aanmaken van uw account een pincode op. De OnStar adviseur zal u naar deze code vragen als u op afstand bijvoorbeeld uw deuren wilt laten vergrendelen of ontgrendelen, of als u hulp bij gestolen voertuig inschakelt. Zo kunt u er zeker van zijn dat alleen u toegang heeft tot uw auto. Bovendien kunt u op ieder moment de Privacy-knop indrukken waarmee u de locatie van uw auto verbergt. Drukt u nogmaals op de Privacy-knop dan wordt uw locatie weer gedeeld. Alleen in geval van een noodsituatie wordt deze voorkeur genegeerd zodat de hulpdiensten u kunnen vinden.

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact