Opel Wintercheck

Opel Wintercheck laten uitvoeren? Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in Opel Winterchecks. In de winter krijgt uw auto het extra zwaar te verduren door kou, regen en sneeuw. Wij controleren de auto op alle belangrijke punten zodat u ook ’s winters veilig de weg op kunt.

De Wintercheck van uw Opel

De Wintercheck is een uitgebreide controle op 36 cruciale punten. Hierbij hebben we extra aandacht voor alle wintergevoelige onderdelen. Zo controleren wij onder andere de remmen, banden, olie, accu, koelvloeistof en verlichting. Het is mogelijk om bij de controle zelf aanwezig te zijn. Zo hoort u gelijk onze bevindingen. Na afloop ontvangt u van ons een rapport met alle gecontroleerde punten.

Plan direct uw Wintercheck afspraak

 

Opel Wintercheck – Van Mill

Wintercheck Opel kosten 

De Wintercheck bestaat uit een controle van 36 punten inclusief het bijvullen van vloeistoffen tot 1 liter. U heeft 1 jaar Opel Wintercheck garantie, op zowel arbeid als onderdelen. Dit zijn de kosten voor een Wintercheck:
Opel Wintercheck  € 19,95
Opel Wintercheck myOpel card houder  Gratis

Constateren wij één of meer aandachtspunten? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op voordat wij de reparatie uitvoeren. Wij maken dan snel en vakkundig alles voor u in orde zodat u veilig rijdt in de wintermaanden.

Winterbanden

In de winter hebben we te maken met gladde wegen, sneeuwval en strooizout. U wilt er zeker van zijn dat uw banden genoeg grip hebben, zodat de kans op een ongeval wordt verkleind. Wij adviseren u bij temperaturen lager dan 7°C, te kiezen voor winterbanden . Combineer uw Wintercheck met een winterbandenwissel. Zo bent u er zeker van dat uw Opel voldoet aan alle veiligheidseisen voor de winter.

Opel Wintercheck bij Van Mill 

Ons team van Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag met u een afspraak voor een uitgebreide Wintercheck bij één van onze vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Sliedrecht of Alblasserdam.

  • Wintercheck voor alle Opel modellen
  • Erkend Opel reparateur en Opel dealer
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis Wintercheck voor myOpel card houders
  • Eenvoudig online een afspraak inplannen

 

Plan direct uw Wintercheck afspraak

 

Opel Wintercheck Dordrecht of Gorinchem

Werkplaats afspraak maken

Contact

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?